Robot in a day: workshop U-Talent voor klas 3 havo & vwo

4 maart 2024

Vind je programmeren en robotica leuk? Op 10 april organiseert U-Talent (Hogeschool Utrecht en Universiteit Utrecht) de activiteit ‘A Robot in a Day’. Je kunt je hiervoor nu aanmelden! Robot in a day

Over de workshop

Op woensdagmiddag 10 april ga je met een groepje een mini REV-robot nabouwen. Je leert programmeren en je maakt kennis met het toepassen van enkele sensoren op de robot. Aan het einde van de middag kan je je robot een parcours laten rijden door het te besturen met een joystick én door het autonoom aan te sturen.

De activiteit vindt plaats aan de Universiteit Utrecht en is tijdens schooltijden. Deelname aan dit programma is gratis. De reiskosten zijn wel voor eigen rekening. Ook moet je zelf voor een lunchpakket zorgen. Bij kleine aantallen deelnemers gaat er geen begeleiding mee. Als dit voor jou een belemmering is voor deelname, laat het ons weten, zodat we kunnen zoeken naar een oplossing.

Aanmelden

Geef je uiterlijk vrijdag 8 maart op door dit formulier in te vullen. Let op, er zijn maar een beperkt aantal plekken! Bij te veel aanmeldingen zal geloot worden. Heb je vragen? Stuur  een mailtje naar de talentcoördinatoren!