Pre-University Programme van TU Delft voor bovenbouw vwo met N-profiel

3 oktober 2023

De TU Delft organiseert ieder jaar het TU Delft Pre-University Programme voor nieuwsgierige en enthousiaste 5 vwo-leerlingen met een N-profiel. Tijdens een programma dat uit drie fasen bestaat, ga je online én op de campus jouw bètakennis inzetten om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Het maakt niet uit wat je schoolcijfers zijn en waar in Nederland je woont. Je moet vooral doorzettingsvermogen hebben en geïnteresseerd zijn. Zou je naast je reguliere schoolwerk aan de slag willen met een uitdagend programma en een indruk willen krijgen hoe het op de TU Delft er aan toe gaat? Lees dan vooral verder! TU-Delft

Drie fasen van TU Delft Pre-University Programme

Het TU Delft Pre-University Programme bestaat uit drie fasen:
Fase 1: Pre-University Kick-off Event (zaterdag 28 oktober)
Op deze dag volg je voorbereidende colleges en werkcolleges. Je maakt vooraf een huiswerkopdracht.

Fase 2: Pre-University Online Course (28 oktober 2023 - 7 januari 2024)
Je volgt online colleges en maakt praktische opdrachten waarop je feedback krijgt.

Fase 3: Pre-University On campus Tracks (1, 8, 15 en 22 maart 2024)
Na het afronden van fase 1 en fase 2 kom je in de selectie voor de Pre-University On campus Tracks. Je schrijft een motivatiebrief en als je door de selectie heen bent, dan ga je vier hele vrijdagen naar de TU Delft. Je werkt tijdens die dagen in een groep aan verschillende opdrachten over een probleem of kwestie.

Meer informatie vind je op website van de TU Delft. Aanmelden gaat via dezelfde website en moet uiterlijk 15 oktober! Zou je de talentcoördinatoren ook op de hoogte willen brengen van je inschrijving?