Mentorlessen start schooljaar 24-25 havo/vwo

24 augustus 2024

Op dinsdag 27 augustus zijn er diverse mentorlessen waarin klassen bijeenkomen met hun nieuwe mentor en soms ook nieuwe klas. Hieronder vindt je de tijdstippen en een overzicht met de lokaalindeling. De lokaalindeling staat dinsdagochtend 27 augustus ook op het beeldscherm in de ontvangsthal.

  • Brugklas: 13.00 - 15.30 uur mentorles

Om 13.00 uur verzamelen alle brugklassers en mentoren in de aula. Je krijgt in de mentorles van alles te horen over je lesrooster en de eerste weken van het schooljaar. De mentor laat je zien in welke lokalen je volgens je rooster les hebt en vertelt hoe je je tas het beste kunt inpakken. Je krijgt deze middag ook je chromebook en kluissleutels. Dit introductieprogramma zetten we voort op woensdagochtend 28 augustus (Bekijk de lokalenindeling van woensdag). In de middag ben je vrij. Je eerste lessen heb je dus op donderdag 29 augustus.

  • Leerjaar 2 en 3: 10.30 - 11.30 uur mentorles

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met je mentor en klas en bespreken jullie belangrijke zaken voor het begin van het schooljaar. Je hebt tijdens deze mentorles je chromebook nodig!

  • Leerjaar 4 havo en 4 atheneum/gymnasium: 11.30 - 12.15 uur mentorles

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met je mentor en met elkaar. De nadruk ligt op de organisatie van het vierde leerjaar. Zaken als mentoraat en verschillen tussen boven- en onderbouw komen aan de orde. Voor zittenblijvers 4 havo is er aansluitend een opstart van het pws; zie hieronder.

  • Leerjaar 5 atheneum/gymnasium: 11.30 - 12.15 uur mentorles

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met je mentor en met elkaar. De nadruk ligt op de organisatie van het vijfde leerjaar.

  • Leerjaar 5 havo: 12.30 - 13.00 uur mentorles

De nadruk ligt op de gang van zaken in het examenjaar. Aansluitend starten de voorbereidende bijeenkomsten voor de verschillende werkweken.

  • Leerjaar 6 atheneum/gymnasium: 12.30 - 13.00 uur mentorles

De nadruk ligt op de gang van zaken in het examenjaar. Aansluitend starten de voorbereidende bijeenkomsten voor de verschillende werkweken.

 

Bekijk de lokaalindeling van dinsdag 27 augustus