Gymnasiumdag op 13 februari 2024

16 januari 2024

Parentibus discipulorum salutem! Op dinsdag 13 februari voeren leerlingen van het gymnasium klas 2 tot en met 6 negen scènes uit over Herakles tijdens de jaarlijkse Gymnasiumdag! Ouders van deze leerlingen kunnen nu hun kaartje bemachtigen om bij deze unieke voorstelling aanwezig te zijn. Alle Minkemagymnasiasten van klas 2 t/m 6 steken op deze gymnasiumdag in negen verschillende groepen een spannende scène in een theatraal aantrekkelijk jasje. Een unieke kans om onze leerlingen mee te maken in een heel andere, wellicht ook verrassende, rol! Gymnasiumdag 2024

Programma

De leerlingen worden op 13 februari na de kleine pauze verwacht in de aula. Zij gaan daarna hard werken aan tekst, kostuums en decor. Na een gezamenlijk etentje op school begint de voorstelling om 19.00 uur en deze is rond 21.15 uur afgelopen. 

Kaarten

Kaarten zijn (via uw kind) verkrijgbaar à €3 bij de docenten Klassieke Talen of in beperkte mate ’s avonds aan de zaal. Bij binnenkomst en tijdens de pauze is er koffie en thee. Het publiek kan plaatsnemen op stoelen in de zaal of een zitplaats kiezen op de tribune, vooral voor deze laatste groep adviseren we om een klein kussen mee te nemen voor een wat aangenamere zit.

Tot ziens op dinsdag 13 februari!