Campusdag Droogte voor klas 2 havo & vwo

30 november 2023

Vind je het leuk om op een andere manier te leren over een aardrijkskundig, biologisch en/of maatschappelijk onderwerp? In januari organiseert U-Talent (Universiteit Utrecht) de campusdag Droogte. Wie weet is het volgen van deze campusdag wel iets voor jou! Droogte

Op maandag 29 januari vindt de campusdag Droogte plaats. Op deze dag ontdek je waardoor Nederland verdroogt en wat voor gevolgen dat heeft. Daarnaast ga je op zoek naar wat je zelf kan doen. Je volgt een interactief programma waarin je meer leert over de verdroging van Nederland. Meer informatie over de campusdag Droogte vind je hier.

De dagen vinden op de Universiteit Utrecht en tijdens schooltijden plaats. Bij de campusdag zit een voorbereidende opdracht van ongeveer twee uur. Op de dag zelf gaat een begeleider vanuit school mee, met elkaar reis je naar de universiteit. Deelname aan dit programma is gratis, maar zorg wel zelf voor een lunchpakketje en een OV-chipkaart.

Aanmelden

Geef je uiterlijk woensdag 13 december op door een mailtje te sturen naar talentcoordinator@minkema.nl. Let op, er zijn maar een beperkt aantal plekken! Bij teveel aanmeldingen zal geloot worden.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur ons vooral een mailtje!