Boeken bestellen 2024-2025

4 juli 2024

Wat moet je doen om volgend schooljaar met de goede boeken in de klas te zitten? We hebben even alles helder voor je op een rijtje gezet! boeken bestellen

  • Het Minkema College werkt voor het leermiddelenpakket samen met de leverancier OsingaDeJong.
  • Nieuwe leerlingen bestellen zélf het leermiddelenpakket voor het volgende schooljaar op de bestelsite www.mijnleermiddelen.nl. Vlak voor de zomervakantie verstuurt OsingadeJong een e-mail met bestelinstructies.
  • Leerlingen die vorig jaar ook hun leermiddelenpakket bij OsingadeJong hebben besteld, kunnen inloggen op hun eigen leerlingomgeving via de ELO (onderdeel van Magister)  of via www.mijnleermiddelen.nl. Alle relevante gegevens zijn hier al bekend. Vlak voor de zomervakantie verstuurt OsingadeJong hierover een e-mail met aanvullende informatie.
  • Het verplichte deel staat vast en je hoeft, indien van toepassing, alleen keuzevakken te kiezen.
  • Je kunt de leermiddelen bestellen vanaf 15 juli. Als je vóór 22 juli 2024 bestelt, worden de boeken voor de eerste schooldag geleverd. 

 

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van OsingadeJong, tel. 0515-580081 (optie 1) of per mail leerlingen@osingadejong.nl