Leerlingen winnen prijs bij Vredesposterwedstrijd Lions Club

29 januari 2024

Vmbo-brugklasleerlingen en havo &vwo-brugklasleerlingen hebben een prijs gewonnen met hun tekening voor de Vredesposterwedstrijd. Hun posters zijn door de jury uitgekozen en zij mogen op maandagavond 26 februari hun prijs in ontvangst nemen op het gemeentehuis in Woerden. Collage vredesposters 2024

Over de vredesposterwedstrijd

De Vredesposterwedstrijd wordt jaarlijks wereldwijd door Lions International gehouden. In onze gemeente organiseert de Lionsclub Woerden deze wedstrijd voor leerlingen van groepen 7 en 8 van de basisscholen en brugklassen van het middelbaar onderwijs.

Tentoonstelling

Alle ingezonden tekeningen, ook dit jaar ruim 50 stuks, worden tentoongesteld in de Woerdense bibliotheek van zaterdagmiddag 17 februari tot vrijdagavond 23 maart 2024. Iedereen die de posters komt bekijken, kan er dan ook op stemmen voor de Publieksprijs.

Prijsuitreiking

De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op maandag 26 februari. Burgemeester Victor Molkenboer van Woerden maakt dan bekend welke prijs de leerlingen hebben gewonnen, reikt de bijbehorende prijs uit en gaat in op de jurykeuze.